Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala acull el Campionat Nacional de Kempo

15 . Abr, 2016 a les 09:50
per gfigueres a La notícia del dia
1186 reproduccions
Aquest dissabte a la tarda tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de l'Ametlla de Mar el Campionat Nacional de Kempo de la LTKKA, aglutinant participants d'arreu de l'estat. Es tracta d'una competició que els organitzadors també porten a Portugal i Itàlia i que es farà en les modalitats de forma i combat i en el que hi participaran una bona representació dels practicants d'aquesta disciplina esportiva a l'Ametlla de Mar.

A més, com a complement s'ha previst un seminari de Kempo Karate divendres a la tarda i dissabte al matí que serà impartit pel professor Adolfo Luelmo, Cinturo Negre 9è Dan com a màxim exponent del Kempo Karate estatal.

Jordi Garcia, responsable del Club de Kempo de l'Ametlla de Mar, explica que, "és tot un luxe poder comptar per aquest seminari amb Adolfo Luelmo, donat que és la persona que té la qualificació més alta de l'Estat i un dels més importants d'Europa. Segur que els que hi participin en trauran molt de profit". El seminari de divendres està previst a partir de les 5 de la tarda, mentre que el de dissabte començarà a les 9 del matí.


respostes a "La Cala acull el Campionat Nacional de Kempo"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007