Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament manté els impostos congelats per aquest 2016

22 . Abr, 2016 a les 12:50
per drodriguez a La notícia del dia
1533 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha actualitzat el calendari del contribuent per aquest any 2016, amb les modificacions referents al cobrament d'impostos i taxes. Unes modificacions que són exclusivament en terminis i no pas econòmiques, tal com ja va avançar l'equip de govern. D'aquesta manera es congelen els tributs per enguany i es mantenen els preus de 2015.

"Teníem una promesa electoral que era no apujar els impostos i això és el que intentem, intentarem i esperem aconseguir durant aquests quatre anys" assegura Antonio Espuny, regidor d'Hisenda, destacant que el govern està gestionant els recursos disponibles "el més òptimament possible perquè ens permeti anar fent petites millores a la població".

Així les modificacions es basen en el termini de pagament de la taxa d'escombraries que passa a ser en un mateix període per al nucli urbà, les urbanitzacions i els disseminats, que serà de l'1 de juny fins al 31 d'octubre. La modificació també afecta a altres taxes com els guals, les tribunes i voladissos i la publicitat.

Tot plegat perquè el sistema informàtic que gestiona tot el servei de recaptació s'ha actualitzat i el nou programari no permet diferenciar diferents terminis de pagament d'un mateix impost. El regidor d'Hisenda explica que "intentarem solucionar-ho" però assegura que aquesta opció escollida es podria "prorrogar amb el temps perquè al final el què suposa és un retard d'un mes pels veïns del nucli urbà, i un avançament d'un mes per la resta de veïns".

La resta d'impostos es mantenen en els mateixos calendaris de pagament. Des de la regidoria d'Hisenda aprofiten per apuntar que el càrrec del primer pagament de l'impost sobre béns immobles s'ha retardat per motius d'implementació del nou sistema informàtic de cobrament i que es cobrarà en els pròxims dies.


respostes a "L'Ajuntament manté els impostos congelats per a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 671,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 44
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007