Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Música per créixer

06 . Nov, 2014 a les 13:51
per otomas a Ajuntament
2493 reproduccions
Des de l'Escola de Música de l'Ametlla de Mar es prepara un taller per a mares embarassades que té com objectiu reforçar el vincle de la mare, pare i el nadó a través de la música. Així a través d'aquest taller impartit  per les professores de l'EMMA, Gessamí Margalef i Anna Vizcarro, pretén donar recursos a les mares embarassades i pares per tal que la música formi part de la vida i les rutines del futur nadó. "Tenint en compte que l'únic sentit que té l'embrió en connexió amb l'exterior és l'oïda durant el taller es treballaran cançons de moixaines, rutines, relaxació, les parts del cos, bressol", explica Gessamí Margalef.
Aquesta iniciativa es preveu que consti de dues sessions d'una hora a concretar en dissabte. Des de l'EMMA es recomana que les mares embarassades portin roba còmoda, una tovallola o similar per estirar-se al damunt i un nino.
Al finalitzar el taller es lliurarà un CD a cada família amb algunes de les cançons treballades.
Pel que fa al preu és de 15 euros  les mares soles i 25 euros les mares més parella. Els interessats poden contactar amb l'escola de música a través del telèfon a 977 45 60 46 o per correu electrònic a emma@ametllamar.cat


respostes a "Música per créixer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007