Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'EMMA proposa un ampli ventall de tallers refrescants per aquest estiu

19 . Jun, 2014 a les 10:49
per gfigueres a La notícia del dia
3135 reproduccions
L'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar (l'EMMA) ja ha obert les  inscripcions pels tallers d'estiu. Uns tallers que començaran el 31 de juny i que, com cada edició, conjuguen les propostes clàssiques amb novetats. Dins de les novetats l'EMMA ha creat un taller d'estimulació musical primerenca destinat per a nens i nenes de 2 anys que l'impartirà Gessamí Margalef i Anna Vizcarro. Una altra proposta innovadora és el taller de sonorització de curtmetratges, impartit per Sebastià Garcia, que permetrà als alumnes descobrir el funcionament dels efectes sonors. Així s'ensenyarà com crear els efectes i incorporar-los als curtmetratges  a través de les Tècniques Foley. D'altra banda, no faltarà un altre taller que té molt d'èxit com és el de teatre musical, enguany centrat amb la música de la factoria Disney i que coordinen Anna Francesch i Laura Villar. També destacar el taller de quartet de saxos impartit per Fàtima Hidalgo. Un taller que és evolució del clàssic ensemble de saxos. També hi haurà el Curs de Dixie amb Emilio Cabello i el Va de banda amb Carles Lorente on es posarà en comú el treball de les diverses formacions musicals de  l'Ametlla de Mar. Finalment, destacar el taller amb col·laboració amb la colla castellera Los Xics Caleros, titulat Vine a provar la Gralla i el Tabal impartit per Laura Villar. A part de tot aquest seguit de cursos n'hi molts més on apareixen pràcticament tots els instruments.
"Aquests tallers van destinats bàsicament als alumnes de l'EMMA per tal que durant el mes de juliol puguin tenir propostes engrescadores i que no deixin de tocar i de practicar amb els seus instruments", subratlla Fàtima Hidalgo, directora de l'EMMA.
Per més informació només cal dirigir-se a l'EMMA o a través de les xarxes socials a Facebook.


respostes a "L'EMMA proposa un ampli ventall de tallers refr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 718,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007