Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nous consells escolars

18 . Gen, 2013 a les 14:03
per otomas a La notícia del dia
1679 reproduccions
Del 15 al 17 de gener hi va haver eleccions als centres educatius de l'Ametlla de Mar per tal d'escollir els membres dels diferents consells escolars. I és que del 14 al 18 de gener s'encetà el període de votacions corresponents a les eleccions escolars per renovar els membres dels conselles escolars dels centres públics i concertats de tot el territori català. Unes eleccions que es realitzen cada dos anys.

Pel que fa a l'Escola Sant Jordi, els membres del professorat escollits a través del claustre van ser: Irene Figueres, Maria Ángeles Rodríguez i Maria Arbó. Els representants dels pares i mares dels alumnes van ser Noelia Brull, l'Emma Margalef, i Joan Pere Gómez.

La directora de l'Escola Sant Jordi, Rosa Maria Montseny, explica la importància d'aquest òrgan en relació al projecte educatiu del centre: "el consell escolar és un òrgan de participació de la comunitat educativa formada per professors, pares i mares, i personal de l'administració. A través d'aquest consell es prenen decisions importants sobre el funcionament i l'organització del centre".

Pel que fa a l'Institut Mare de Déu de la Candelera, els alumnes van escollir com a representants Julia Curto i Isaac Marín. Pel que fa al professorat, elegit pel claustre: Agustí Oliver, Fèlix Edo, Núria Llambrich i Anna Segura. I la representant al consell escolar als pares i mares  de l'Institut és Maria Cinta Gaseni.

En el cas de l'Escola Municipal de Música (L'EMMA), es van renovar els membres de l'anterior consell. Per tant, Carlos Lorente i Anna Vizcarro són els portaveus dels professors. Pel que fa als pares i mares, Lola Martínez. I el representant dels alumnes a l'EMMA és de nou Joan Àngel Gonzalvo.


respostes a "Nous consells escolars"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 189,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007