Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Finalitzats els 50% dels treballs de poda al municipi

12 . Nov, 2014 a les 13:59
per otomas a Ajuntament
1829 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar està duent a terme les tasques de poda al municipi. Els 4 operaris encarregats de realitzar aquestes tasques ja han complert amb el 50% dels treballs. De fet , aquestes tasques van començar a l'octubre i es preveu que finalitzin aquest mes de novembre.
Habitualment  el primer sector que fan es el de l'Avinguda de l'Ensenyament, després C/ Francesc Labadie, C/Benidorm, diverses places, el col·legi públic Sant Jordi, etc. Normalment es deixa la Llar d'Infants Xerinola per al final ja que els nens i nenes així posen en pràctica les activitats de la tardor amb les fulles seques.
"Aprofitant que es duu a terme la poda de més de les 150 palmeres amb les quals compta el municipi en espais públics s'ha iniciat, paral·lelament, a través d'una empresa externa el tractament preventiu per combatre el Morrut Roig perquè és el moment idoni per combatre amb garanties aquesta plaga", explica Andreu Martí, l'alcalde de l'Ametlla de Mar. Des de l'Ajuntament es confirma que de les palmeres públiques, realment afectada, només n'han detectat una, la del Mercat Municipal.
Des de l'Ajuntament també es recomana als veïns que en cas de detectar una palmera afectada a la seva propietat es posin en contacte amb una empresa de jardineria de manera immediata.


respostes a "Finalitzats els 50% dels treballs de poda al mu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 908,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 35
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007