Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores al carrer

29 . Gen, 2013 a les 12:52
per otomas a La notícia del dia
2828 reproduccions
En el marc de la iniciativa Petites grans millores l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar  té especial atenció en donar solució a algunes desperfectes de la via pública durant tots els dies de l'any. I és que els tècnics municipals acompanyats de l'Alcalde del municipi, Andreu Martí, segueixen en persona la detecció i solució d'aquests desperfectes als carrers del municipi. De fet aquest més de gener del 2013 ja s'han arreglat més d'una cinquantena d'incidències. Unes millores que van des de posar una pilona, a arreglar l'asfalt d'alguns carrers, reconstruir alguna part de muret, o millorar una tapa de claveguera.

"Volem donar-li una atenció especial a les petites millores  com ja varem anunciar passat l'estiu quan varem reprendre aquestes actuacions. Vull agrair el treball de tots els treballadors que fan possible que es realitzin aquestes millores. Unes millores que es veuran els pròxims mesos als carrers del municipi", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.

Per dur a terme aquestes tasques de millora des del consistori calero es demana la col·laboració dels ciutadans per tal que detectin i traslladin aquestes incidències a l'Ajuntament. El ciutadà es pot posar amb contacte amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a través del telèfon 977 45 60 00 extensió, 1143. També ho poden fer a través del correu electrònic a incidències@ametllamar.cat.


respostes a "Millores al carrer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007