Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar combat el Morrut Roig

29 . Oct, 2014 a les 13:35
per otomas a Ajuntament
2437 reproduccions
Des de fa uns dies l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha rebut l'avís de propietaris de veïns, ja sigui a les urbanitzacions com al nucli urbà, que han vist com les palmeres es veien afectades per l'escarabat Morrut Roig. Es tracta d'una greu plaga que ataca les palmeres, especialment la canària, i que pot arribar a provocar la mort de la palmera. La UE va prendre mesures d'emergència contra aquesta plaga l'any 2007. Tot i així, la plaga s'ha estès per tot el litoral mediterrani europeu.
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'aconsella als veïns dels municipi que tinguin palmeres que facin el tractament preventiu. De fet, el consistori calero en breu posarà en marxa el tractament de les palmeres que es troben en espais públics del municipi. "Aprofitant que es duu a terme la poda de més de les 150 palmeres amb les quals compta el municipi en espais públics s'iniciarà el tractament preventiu per combatre el Morrut Roig", explica Andreu Martí, l'alcalde de l'Ametlla de Mar
Des de l'Ajuntament també es recomana als veïns que en cas de detectar, una palmera afectada a la seva propietat es posin en contacte amb una empresa de jardinera de manera immediata.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar combat el Morr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 78
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007