Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació als cursos impulsats des de la Confraria de Pescadors, Ports i la DGP

04 . Jul, 2014 a les 10:10
per gfigueres a Ajuntament
2586 reproduccions
En el marc del Contracte Programa que es va signar entre Ports de la Generalitat, la Direcció General de Pesca (DGP), i la Confraria de l'Ametlla de Mar al desembre de l'any 2013, el passat 17,18,19,20 de juny van tenir lloc diversos cursos a l'Escola Nauticopesquera. Aquests cursos estaven destinats a armadors, pescadors, treballadors i altres sectors que tenen relació directa amb la Confraria com compradors, peixaters o restauradors.
Els cursos realitzats van ser el Curs d'Higiene amb Jordi Vendrell. Es van haver de fer fins a cinc grups atesa la gran afluència de pescadors que es van apuntar.  Cada curs va comptar amb  la presència d'unes 30-35 persones, la qual cosa suposa que entre 150 i 160 pescadors de la Cala i treballadors de la Confraria van fer el curs. També es va fer una Jornada de noves tecnologies de la comercialització de productes pesquers en la qual van assistir diversos secretaris de les Confraries de la província de Tarragona (Les Cases d'Alcanar, l'Ampolla, el secretari de la Federació de Tarragona, treballadors de la Confraria, armadors, compradors). Finalment, destacar el taller de Millora de Qualitat de Productes Pesquers dirigit pel director de l'Escola Nàutica, Frederic Valls.
"Tant el Curs d'Higiene com la Jornada de noves tecnologies de la comercialització, i el taller de Millora de Qualitat de Productes Pesquers van ser un èxit de participació i molt interessants pel que fa al contingut", Isabel Betoret, secretària de Confraria de Pescadors Sant Pere, de l'Ametlla de Mar.
El Pla de Millora de Qualitat de Productes Pesquers es presentarà a  l'octubre a la Confraria de Pescadors de l'Ametlla ja que ha estat pionera en adherir-se a aquest contracte programa a la demarcació de Tarragona.


respostes a "Èxit de participació als cursos impulsats des d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 168
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007