Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

11 . Nov, 2010 a les 12:40
1807 reproduccions
A l'Informatiu de l'11 de novembre obrim amb la notícia que el nou CAP entra en funcionament aquest dijous. Després de 14 mesos d'obres, els usuaris ja poden gaudir de les noves instal·lacions, molt més espaioses, amb 10 consultes de medecina general, dos consultes d'odontologia i una àrea de pediatria amb quatre consultes diferenciada de la resta. A comarques, les Terres de l'Ebre lliuren la candidatura per ser Reserva de la Biosfera al conseller Baltasar. Geli demana a Tarragona i Reus que 'es deixin de romanços' i cooperin per a la xarxa sanitària. A Tortosa, s'impulsa la rehabilitació al nucli antic de Tortosa amb una prova pilot per a la cessió d'edificis a l'administració. I en temes econòmics,Josep-Joaquim Sendra, reelegit president de PIMEC Tarragona. Per últim, a La Ràpita, els restaurants presentaran les seves millors receptes en la vuitena Diada del Llagostí.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 203,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007