Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obertes les inscripcions del Parc de Setmana Santa

12 . Mar, 2015 a les 16:20
per otomas a Ajuntament
1810 reproduccions
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i, en concret, de la Regidoria de Festes i Joventut, ja està tot a punt pel Parc de Setmana Santa que tindrà lloc el 30, 31 de març, i també l'1 i el 2 d'abril. Aquest parc destinat als nens de 3 a 12 anys, de nou del matí a una de al tarda, tindrà lloc, un any, més a l'Institut Mare de Déu de la Candelera.
Tots els pares i mares que estiguin interessats en inscriure els seus fills i filles ho poden fer a les oficines de la regidoria de Festes, al segon pis de la Casa de la Vila. Hi ha temps fins a final de mes pràcticament.
La documentació necessària és el DNI o llibre de família dels nens on nenes, i la tarja de la seguretat social dels nens o nenes. El preu és 20 euros.
La regidora de Festes i Joventut, Eva del Amo remarca que "aquest parc de manté l'esperit de l'inici de la iniciativa. D'una banda, realitzar una proposta lúdica pels nens durant aquests dies de festa. De l'altra, que els pares i mares que treballen durant aquestes dates puguin comptar amb una proposta per als seus fills que pugui ajudar-los".
Les activitats previstes són la ginkana pels carrers de la població, una excursió amb bicicleta, jocs i tallers a la platja, manualitats, una excursió pel GR direcció a la platja de Sant Jordi pels més grans, i la visita d'instal·lacions al complex esportiu municipal.


respostes a "Obertes les inscripcions del Parc de Setmana Sa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007