Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Parc de Setmana Santa

19 . Mar, 2013 a les 14:06
per otomas a La notícia del dia
2173 reproduccions
Amb l'arribada de la Setmana Santa, a l'Ametlla de Mar, arriba una nova edició del Parc Infantil organitzat des de la Regidoria de Festes i Joventut, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Un parc destinat a oferir una proposta lúdica i educativa per als nens de 3 a 12 anys que, a més, manté la seva vocació de servei per als pares i mares. Per tant, el 25, 26, 27 i 28 de març, de nou del matí a la una de la tarda, a l'Institut Mare de Déu de la Candelera s'oferirà diversitat d'activitats entre les quals destaquen els esports, les manualitats i ginkama pels carrers de la població.
Les inscripcions es van encetar el passat 11 de març, i a hores d'ara les places del Parc per a majors de sis anys, en principi, estan cobertes. En canvi per als menors de sis anys encara hi ha places. Recordem que el preu per a nens d'entre 3 i 5 anys és de 20 euros. Les inscripcions es realitzen a les oficines de la regidoria de Festes i Joventut, al 2n pis de l'Ajuntament.
De fet, en total, actualment, hi ha una setantena de nens i nenes inscrits.
Enguany com a novetat els majors de 6 anys els primer dia del parc, el 25 de març, tenen programada una sortida a Deltaventur.  Un parc ubicat a Deltebre on es conjuga les activitats d'aventura amb un entorn natural únic. I és que els petits caleros podran gaudir de circuit de quads, ponts tibetans, tirolines, tir amb arc, kayak, i moltes activitats més. D'altra banda, també faran una visita pel Parc Natural. També, pels nens  a partir de 6 anys, hi ha previst una excursió amb bicicleta i concurs de castells de sorra i jocs a la platja.


respostes a "Parc de Setmana Santa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 225
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007