Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obertes les inscripcions del Parc de Setmana Santa, que organitza la regidoria de Joventut

29 . Mar, 2017 a les 16:40
per drodriguez a La notícia del dia
1307 reproduccions
Des de la regidoria de Joventut, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ja està tot a punt pel Parc de Setmana Santa d'enguany, que tindrà lloc els dies 10, 11, 12 i 13 d'abril. Aquest parc, destinat als nens i nenes de 3 a 12 anys, es durà a terme de 9 a 13 h a l'Institut Mare de Déu de la Candelera.

D'entre les activitats, es realitzarà un taller de defensa personal a la platja i una classe de 'zumba' amb la col·laboració del campus de Rítmica. Plàncton també col·laborarà amb un taller sobre el món de la mar. La resta d'activitats previstes són una gimcana pels carrers de la població, una excursió pel GR-92, treballs manuals i diferents tallers de maquillatge.

El regidor de Festes i Joventut, Vicenç Llaó, ha apuntat que es tracta d'una proposta lúdica per xalar i també per aprendre coses noves. Sobre el preu, comenta que «18 euros és raonable, no és un preu car i surt a 4 euros al dia. És una manera perquè els pares i mares que treballen, en ser vacances escolars, puguin trobar una activitat per als seus nens i nenes».

Aquest dilluns s'han obert les inscripcions per apuntar-se. Tots els pares i mares que estiguin interessats a inscriure els seus fills i filles ho poden fer a les oficines de la regidoria de Festes, al segon pis de l'Ajuntament, fins al 10 d'abril. Tot i així, es recomana fer-ho com abans millor, perquè el nombre de places són limitades.

La documentació necessària és el DNI o llibre de família del nen o nena, la seva targeta de la seguretat social, el justificant de pagament i el carnet de vacunació.


respostes a "Obertes les inscripcions del Parc de Setmana Sa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007