Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència organitza dimecres l'Encesa de la Flama

14 . Ago, 2013 a les 08:43
3203 reproduccions
El dia 14 d'agost i a l'aparcament de l'antiga fabrica de gel, es farà una senyera il·luminada amb 1400 espelmes.

L'Assemblea Territorial de l'Assemblea Nacional Catalana, La Cala per la Independència organitzarà un acte anomenat l'Encesa de la Flama, que consistirà en la confecció d'una gran senyera estelada de 9m x 15m amb 1400 espelmes enceses.  L'indret escollit ha estat l'aparcament de la zona portuària un s'ubica la fira per Sant Pere, just on estava l'antiga fabrica de gel.

De moment, s'han venut 1000 de les 1407 espelmes necessàries per omplir de llum la senyera. Els interessats en participar poden adquirir una butlleta en els comerços locals al preu d'1 euro. Segons Victor Borràs, secretari de La Cala per la Independència, "a més de butlletes per participar a l'encesa de la Flama, també tindrem marxandatge. Quan finalitzarà l'acte, com que les espelmes estaran numerada, es podran recuperar com a record".

L'acte començarà a les 10 de la nit i comptarà amb la participació de la Banda de Musica de La Cala i la Colla Castellera, els Xics Caleros.

D'altra banda L'Assemblea Territorial de l'Assemblea Nacional Catalana, La Cala per la Independència ha fet públic que de moment ja han rebut 800 inscripcions de gent de la localitat interessades en participar a la Via Catalana, la cadena humana que creuarà Catalunya, organitzada per l'Assemblea Nacional de Catalunya de cara al dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Aquests 800 inscrits ocuparan un espai en el tram de la Via catalana que transcorre pel terme municipal de l'Ametlla de Mar. També ha destacat que 4.000 persones es desplaçaran des de Lleida per ubicar-se en el tram que transcorre des de Tres Cales fins a l'Almadrava.

Els interessats encara poden inscriure's. Les butlletes es troben en diversos indrets del municipi, entre ells als baixos de l'Ajuntament.


respostes a "La Cala per la Independència organitza dimecres..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 193
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007