Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament torna a posar en promoció els habitatges del Carrer Goya

29 . Oct, 2015 a les 17:15
per drodriguez a La notícia del dia
1950 reproduccions
Per tal de poder afrontar la conjuntura econòmica actual i possibilitar l'accés a l'habitatge a les persones més necessitades per garantir el seu benestar, millorar la seva qualitat de vida i contribuir a la reactivació econòmica del municipi; des de l'Ajuntament, a través de La Cala Gestió, s'han fixat les bases d'adjudicació dels 8 habitatges lliures al carrer Goya, orientades a afavorir l'adquisició d'un habitatge.

En l'edifici s'ofereixen dos habitatges per cada planta, d'entre 1 a 3 habitacions, i entre 42,90 i 82,00 metres quadrats. Els pisos van des dels 40.755 fins als 77.900 euros en el pagament al comptat, i dels 42.400 als 81.000 euros en pagament ajornat; ambdós amb IVA exclòs.

La forma de pagament ajornat és la novetat que es proposa des de l'Ajuntament. Tot i que es mantenen les condicions anteriors, ara s'ofereix la possibilitat de fer un primer pagament d'un 40% en el moment de l'escriptura pública, més l'IVA del preu total de venda; i tres pagaments d'un 20% del preu en els respectius anys consecutius.

El regidor d'Hisenda, Antonio Espuny, explica que "la nostra intenció és facilitar la venda perquè si hi ha famílies que necessiten un habitatge doncs hi pugui accedir". Espuny també apunta que "en el cas que no es puguin adjudicar tots, s'oferirà la possibilitat durant un any d'accedir a la compra amb els mateixos preus".

Els habitatges s'adjudicaran basant-se, principalment, amb els ingressos econòmics, el patrimoni i la residència. El termini màxim per presentar ofertes és el 7 de desembre. Per més informació cal passar per les oficines de La Cala Gestió, al primer pis de l'Ajuntament.


respostes a "L'Ajuntament torna a posar en promoció els habi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 60
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007