Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

170 participants a la Cursa dels 10 Km de La Cala

04 . Set, 2015 a les 15:34
per gfigueres a La notícia del dia
1844 reproduccions
L'Ametlla de Mar aquest 6 de setembre té una cita esportiva rellevant com és la cursa dels 10km la Cala organitzada pel Club Esportiu la Cala. La sortida tindrà lloc a les 9.30h del matí des del Poliesportiu Municipal, indret en el que també estarà instal·lada l'arribada. Aquest divendres 4 de setembre a les 12 de la nit es tancaran les inscripcions.
S'espera una participació d'entre 150 i 170 atletes que recorreran una traçat exigent però alhora molt atractiu. Els atletes faran una primera part del circuit que recorrerà la façana marítima urbana i que s'endinsarà pel centre de la població, però també hauran d'afrontar una segona part del recorregut amb un gran atractiu natural que els traslladarà fins a la platja de l'Estany.
La Cursa dels 10 quilòmetres que aquest any arriba a la 6a edició, està organitzada pel Club Esportiu La Cala. Carme Francès, presidenta de l'entitat ha volgut destacar el caràcter pioner de la prova i ha explicat que, "aquesta és la primera cursa de 10 quilòmetres que es va fer a l'Ametlla de Mar. El Club Esportiu La Cala va ser qui va obrir el camí d'aquest circuit. Som els únics que som un club sense ànims de lucre, que no som cap empresa i que som una gent que ens dediquem a l'atletisme, al triatló i a la competició que ens fa il·lusió muntar una cursa a l'Ametlla de Mar".
Pel que fa als trofeus n'hi haurà 3 per a la classificació general en les categories femení i masculí, 3 per a la classificació local en les categories femení i masculí, i als primers classificats de cada categoria femení i masculí, menors de 23 anys, 24 anys fins a 34 anys, 35 anys fins a 45 anys, 45 anys fins a 55 anys, i majors de 55 anys.
Una de les novetats d'aquest any es que la cursa estarà cronometrada amb xip. Els inscrits rebran un correu perquè posin el codi si tenen xip propi.
Hi haurà esmorzar per a tots els participants i samarreta commemorativa.


respostes a "170 participants a la Cursa dels 10 Km de La Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007