Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'entrevista

19 . Jul, 2011 a les 13:14
per gfigueres a L'Entrevista
1795 reproduccions
M Carme Martí, regidora d'Ensenyament ha parlat avui de les discrepàncies sorgides entre d'una part dels components de la Banda de Música de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar, per la decisió de l'Ajuntament d'acomiadar el director de la banda.


respostes a "L'entrevista"

calereta
20 . Jul, 2011 a les 13:27

Espero que la Cala RTV sigui un mitjà objectiu i ens deixi escoltar també l'altra versió. Volem escoltar als musics i a l'ex-director.
Quines són les tasques que el director no ha complit? És una acusació greu, s'ha de donar veu a totes les parts.
Aquí hi ha més motius que l'econòmic. La regidora no diu quant ha costat l'acomiadament del director, i quant menys cobrarà la persona que es farà càrrec, per poder saber quan començarà l'ajuntament a estalviar.

admin admin
21 . Jul, 2011 a les 09:13

L'Entrevista a M. Carme Martí ve motivada per la voluntat de la Regidora d'Ensenyament d'aclarir les informacions aparegudes en el tractament d'una notícia de l'Informatiu de la CalaRTV del dia 19 de juliol, on donem la versió de 34 components de la Banda que ens van fer arribar un escrit, el qual també sortirà publicat en el pròxim número de la revista Des dels Quatre Cantons.
Si és voluntat dels integrants que signen aquest escrit o que estan en desacord amb el que es deia a l'entrevista, fer qualsevol aclariment, només cal que així ens ho manifesteu.
No us precipiteu en matar al missatger.

calereta
21 . Jul, 2011 a les 17:40

@admin: Admin, al meu comentari, si l'has llegit bé, no "mato al missatger", tot el contrari, confio en que es doni veu a totes les parts. Com dius, els integrants que signen aquest escrit tenen les portes de la Cala ràdio obertes, i m'alegro. No dius res de l'ex-director, el qual ha estat acusat per la regidora de no complir amb les seves tasques. Suposo que no dius res d'ell perquè ja haurà sigut invitat per aquesta casa a donar la rèplica. Seria un exercici del periodisme impecable. Espero no equivocar-me. Gràcies.


Tonyineta
23 . Jul, 2011 a les 19:14

M'agradaria tenir la certesa que tots els mitjans de comunicació del meu poble són objectius i imparcials i que per aquest motiu inviten les dos o més parts d'un conflicte a exposar la seva versió dels fets en antena.
També demostraria, com tu dius, Calereta, un exercici del periodisme impecable publicar a la nostra revista local "Des dels 4 Cantons" qualsevol opinió sobre un tema tant controvertit, vingui de la part que vingui aquesta opinió.
Així doncs, com no tardaran a sortir els pròxims 4cantons sabrem si les dues parts han tingut igualtat de recursos a l'hora de publicar la seva opinió a ulls de tot el poble i així que cadascú amb tota la informació possible pugui pensar el que cregui convenient.
I espero en pocs dies poder escoltar i gaudir per laCalartv l'altra versió dels fets ja sigui de la boca dels músics o del ex-director, sent aquesta última opció la que més ganes tinc que passi.

Tonyineta
01 . Ago, 2011 a les 16:47

Després de sentir l'entrevista del Sr. Chordà, esperada entrevista, i de llegir els 4cantons d'aquest mes...que eren esperats però també han estat decebedors...hi trobo a faltar objectivitat...però no serà ni la primera vegada ni l'última...

Després d'això em queda un dubte, que escoltant de nou l'entrevista de la regidora, no em queda clar encara.

S'ha parlat molt del tema econòmic en aquest affaire, i crec que és de tots sabut que l'Ajuntament juga (per dir-ho d'alguna manera, més amena que no pas paga...) amb diners de tots i cada un de nosaltres, els caleros. Jo personalment no vull que amb les dades econòmiques que es treuen a relluir aquests dies amb el tema de la banda hi hagi un ball de xifres com el que avui he detectat.

Sembla que ningú sap la quantitat que cobrava l'exdirector per hora treballada...ja que la regidora dóna una xifra i als 4cantons en surt una altra molt diferent (i és que 50€ no són pocs diners...tot i que al costat dels sous d'algun membre de l'ajuntament pot semblar la paga d'un bailet).

Posats a fer més esclaridor el tema en què quedem? 135€/hora o 181,43€/hora??????

Siguem seriosos...i no ens contradiguem en un mateix mitjà de comunicació en poble tant petit com La Cala!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007