Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una gimcana familiar pels amants de la natura recorrerà, aquest dissabte, l'entorn del Cap de Santes Creus

09 . Jun, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1274 reproduccions
L'Associació Graëllsia, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha organitzat aquest dissabte, una gimcana familiar a l'Espai Natural del Cap de Santes Creus, per conèixer la seva biodiversitat i col·laborar en la millora de l'estat dels seus valors naturals.

Aquesta gimcana, oberta a tothom, és una de les 300 activitats  que s'han organitzat amb motiu de la Setmana de la Natura arreu de Catalunya, per conscienciar sobre la necessitat de conservar el medi ambient i el patrimoni natural. I s'inclou dins de les vuit activitats més importants del país.

L'activitat que porta per nom, ‘Custodiant tresors a l'Ametlla de Mar', consta de 5 proves distribuïdes en diferents punts del Cap de Santes Creus. Els participants a mesura que vagin superant les proves, aniran avançant i recorreran un total de quatre quilòmetres des de la Llacuna de Santes Creus fins a l'Illot. Durant el recorregut, tindran la possibilitat de descobrir el fartet i el samaruc i la geologia de l'Illot, netejar la platja de Santes Creus i les plantes invasores a la Punta de l'Àliga i  fer snorkel a l'Estany Podrit.

Les organitzadores de l'activitat, Eli Bonfill i Aurora Requena, expliquen que es tracta «d'una gimcana de descoberta, en moviment, perquè comencem a la Llacuna de Santes Creus i anem caminant fins a l'Illot fent diferents proves al llarg del camí. Després recollirem els participants amb furgoneta i els tornarem a Santes Creus». També han destacat que «la idea és descobrir i, ja que estem, fer una cosa tan senzilla com reduir la quantitat les deixalles que trobem a la platja, per la natura».

Durant la jornada no hi faltarà música, l'actuació del cantautor ebrenc i padrí de la Setmana de la Natura, Joan Rovira conclourà la gimcana. Per poder participa-hi, només cal enviar un missatge amb les dades personals a info@setmananatura.cat o trucar al 93 886 61 35.


respostes a "Una gimcana familiar pels amants de la natura r..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 468,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 213
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007