Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Premi narrativa

11 . Feb, 2014 a les 11:04
per otomas a La notícia del dia
2669 reproduccions
El guanyador de la XIIa edició del Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar ha estat Jordi Romeu de Sant Pere de Riudebitlles, l'Alt Penedès, amb l'obra Petonets pels puestos o a la recerca de l'amor sincer. Una obra còmica que té un rerefons emocional i és que segons l'autor al finalitzar la novel·la t'adones que el protagonista "és un inútil sentimental i, per tant, és incapaç de comprendre el perquè de la seva ruptura i les necessitats de la seva parella".
Romeu, de 35 anys és Llicenciat en Ciències de l'Activitat física i l'esport, en Publicitat i Relacions públiques, i bomber de professió, ha dedicat els últims quatre anys a la creació literària i ara veu com es compleix el seu somni. La publicació de la seva novel·la. I és que el premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar està valorat en 3.000 euros i la publicació del llibre a través de Cossetània. Aquest premi està destinat a la promoció de les joves plomes que sobren camí en el món de la literatura.
"Quan vaig rebre la notícia no m'ho podia creure. Penses que hi ha moltes obres i amb molt de nivell perquè escollin la teva. Però així ha estat i m'han donat una alegria enorme", subratlla l'autor.
Petonets pels puestos o a al recerca de l'amor sincer va ser la guanyadora per unanimitat d'entre les 27 obres presentades i les darrers 16 seleccionades pel Jurat. Un Jurat format per representants de la cultura local i comarcal i per guanyadors dels premi d'anteriors edicions (Joan Rebull, Marta Magrinyà, Judit Huertas, Olga Gas, Manel Alarcón i Dani Boquera com a Secretari).
El premi es lliurarà, com en les darrers edicions, en el marc de la celebració de Sant Jordi al Castell.


respostes a "Premi narrativa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007