Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es demana a Costes que repari els esllavissaments a diferents punts de la costa

26 . Abr, 2013 a les 14:39
per gfigueres a La notícia del dia
2667 reproduccions
Els efectes dels temporals de pluja i llevant al mar han provocat despreniments i desperfectes a Roques Daurades i a Cala Vidre, i es demana que s'actuï amb la màxima brevetat possible.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha instat a la Direcció General de Costes i Medi Marí del Ministerio de Alimentación, Agricultura i Medio Ambiente que actuï amb la màxima brevetat possible, sobre els efectes causats pels esllavissaments provocats en els períodes plujosos d'aquests primers mesos de l'any, en alguns indrets del litoral.
El consistori ha remès un escrit en el que s'enumeren detalladament els desperfectes, acompanyat per informes, tant de la Policia Local com de l'arquitecte municipal, els quals constaten aquests esllavissaments a la zona de Roques daurades, entre el port de l'Estany i la platja de Bon Capó i també a la platja de Cala Vidre.
No només és una necessitat d'imatge, sinó també de seguretat davant la possibilitat de nous esllavissaments i la conveniència de garantir la seguretat de les persones que transiten pel GR-92.
Segons  Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "pertoca a Costes de l'estat arreglar-ho. Naltros ja hem fet la feina d'avisar-los i cal agrair als ciutadans que ens han comunicat aquestes situacions la seva col·laboració. Això denota un esperit positiu i insistirem per a què  Costes ho pugui accelerar al més aviat possible".
Martí ha insistit que, "la costa, el litoral i el seu entorn mediambiental són un valor molt important sempre que en fem un bon ús. Ara arriba la temporada d'estiu i ho hem de tenir de la millor manera possible. Sabem de la voluntat de Costes de fer algunes actuacions com ara la reposició de sorra a les platges afectades, però ara, hem d'insistir en que s'arreglin aquests trams del GR-92".
Els despreniments a la zona de Roques Daurades s'han detectat a l'alçada de les antigues salines, on també l'acció de l'aigua sobre els penya-segats durant els temporals ha provocat el deteriorament del conglomerat de roca.
Pel que fa a Cala Vidre, s'han produït despreniments de terra i roques en una franja d'uns 15m de la façana marítima.


respostes a "Es demana a Costes que repari els esllavissamen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 47
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007