Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores a la franja litoral per l'arribada de la temporada de bany

27 . Jun, 2013 a les 13:52
per gfigueres a La notícia del dia
2923 reproduccions
L'Ajuntament ha hagut d'assumir els treballs de reparació d'accessos i mobiliari davant la manca de pressupost de la Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient.

L'Inici de la temporada estival ha portat a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a fer diverses millores en tota la seva franja litoral.
Així, a la reposició de sorra que es va fer el passat mes de maig, s'han d'afegir altres petites reposicions de sorra a les platges del Trebol a Marina Sant Jordi i l'Alguer. A més s'han hagut de reparar i reubicar alguns elements de mobiliari, com ara les dutxes de les platges, en especial al Mollet de Pixavaques, per facilitar-ne l'ús dels usuaris.
A aquestes actuacions s'han d'afegir petites reparacions  en els accessos a platges com Pixavaques, l'Alguer, Cala Pepo, Cala Vidre i Calaforn, reposicions de pedra i ferm, donat que des de la Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient s'ha comunicat a l'Ajuntament que no disposen de pressupost per assumir aquestes actuacions.
Segons Ruben Lallana, regidor de Territori i Sostenibilitat, "Suplim les mancances i intentem solucionar-ho al més aviat possible. Ho fem ara quan ja ha començat la temporada, perquè tot i que la responsabilitat del manteniment de les platges és de la Direcció General de Costes de l'Estat, hem estat negociant fins que ens han dit que no tenien partida econòmica per a fer-ho i no se'n podien fer càrrec. Així que des de l'Ajuntament ho hem fet amb els nostres recursos, ja que som un poble turístic i no ens podem permetre tenir aquests desperfectes a les platges".
També s'ha renovat la pintura blanca de tota la balustrada del Passeig Marítim de la zona nord, que uneix Pixavaques amb la Punta de Balcells, i continua per tot el carrer Mediterrani fins a la Plaça del Dofí.


respostes a "Millores a la franja litoral per l'arribada de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007