Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tarifes especials segona residència i vacances al Cem la Cala

25 . Jul, 2012 a les 08:17 | 00:02:09
per gfigueres a La notícia del dia
2107 reproduccions
L'Ametlla de Mar durant l'estiu canvia la seva fisonomia triplicant la població. Conscients d'aquest potencial des del Complex Esportiu Municipal (Cem) la Cala s'han posat en marxa noves promocions tarifàries destinades als turistes que tenen una segona residència a l'Ametlla de Mar o que, senzillament, escullen la Cala com el seu destí turístic. Per acollir-se a questes noves promocions no és necessari pagar matrícula. Hi ha entrades i abonaments per tots els gustos, des d'una entrada Júnior +Sènior, per un sol dia, per 12,50 euros, a abonaments d'un mes a tres mesos. També hi ha disponibles quotes per un dia a la setmana, per 20, 50 euros, i una quota per cap de setmana per 26,75 euros.
A més, des del Cem amb col·laboració amb els hotels, càmpings i immobiliàries s'ha engegat un nou servei per aquest estiu. I és que per només 7 euros més sobre l'import de l'allotjament es pot gaudir de les instal·lacions del complex municipal.

"Cada vegada hi ha més gent que al seu destí turístic busca més que sol i platja. Els agrada fer esport, sortir a córrer, anar a nedar, etc. I des del Cem la Cala donem la possibilitat de practicar esport a través d'unes instal·lacions magnífiques com són la sala de fitness o la piscina coberta, a part de múltiples activitats dirigides" explica Marc Vilabrú, Gerent del Cem la Cala i de l'Àrea Municipal d'Esports.

D'altra banda, sota l'eslògan fem del nostre el vostre aniversari. Durant aquest mes de juliol des del complex es regala una entrada gratuïta als que compleixin el seu aniversari. A més, si s'és abonat es pot convidar a algú el dia del teu aniversari. D'aquesta manera el Cem la Cala celebra els seus dos anys de vida.


respostes a "Tarifes especials segona residència i vacances ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007