Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou sistema de neteja de contenidors

20 . Jul, 2012 a les 12:52
per otomas a La notícia del dia
1932 reproduccions
Des d'aquesta setmana, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un sistema de neteja de les illes de contenidors per tal de pal·liar el problema de males olors que algunes desprenien, sobretot, els mesos d'estiu. Aquesta mesura, que es realitzarà al llarg de tot l'any, s'ha engegat perquè, tot i que el nou sistema de recollida d'escombreries és va encetar el 2010, encara hi ha usuaris que deixen les bosses de brossa fora dels contenidors. Amb aquest nou servei l'Ajuntament pot solucionar el problema illa per illa i no necessita esperar-se al dia de neteja realitzat des del Consell Comarcal del Baix Ebre.
Aquesta tasca la duen a terme els mateixos operaris encarregats del manteniment de les illes de contenidors, per tant, el consistori calero no ha hagut de fer cap despesa extra. A més, els mateixos operaris s'encarreguen de la recollida de cartons als comerços. La recollida es fa de forma diària i sota demanda dels comerços interessats. I és que, actualment, ja hi ha vora quaranta comerços que s'han adherit a aquesta iniciativa de reciclatge.

"Des de la Regidoria s'ha posat en marxa aquesta mesura perquè encara hi ha veïns que fan un mal ús dels contenidors. Els mateixos operaris fan la recollida de cartons dels comerços. Des de Medi Ambient volem agrair la col·laboració dels vora de quaranta comerços que ja s'han sumat a aquesta iniciativa de reciclatge", explica Xavier Solé, tècnic de la regidoria de Medi Ambient.

Els comerços interessats en que passin a recollir els cartons només han de trucar al 677424761 i posar-se d'acord, directament, amb els operaris.


respostes a "Nou sistema de neteja de contenidors"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007