Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Rua infantil

14 . Feb, 2013 a les 13:55
per otomas a La notícia del dia
2773 reproduccions
Des de l'Escola Sant Jordi i la llar d'infants Xerinola de l'Ametlla de Mar ja està tot a punt perquè els nens i nenes  celebrin el Carnestoltes aquesta tarda. Els petits caleros lluiran en la tradicional rua  pels carrers de la vila les seves disfresses. Aquest any, tot i ser sorpresa, segons apunta la directora de l'Escola Maria Rosa Montseny, tindrà tocs musicals.
Una de les novetats d'aquest any és el canvi de dia. Tradicionalment la rua infantil es realitzava el divendres però enguany es fa aquest dijous: "hem canviat el dia per tal que vagi bé a tothom. L'objectiu és que la rua es faci amb la col·laboració de la Llar i aquest divendres ho tenien més complicat. A més, hi ha molts mes tres de l'Escola que són de fora i divendres  a la tarda els anava malament ja que ja havien acabat la seva jornada laboral. Crec que aquest canvi beneficia a tots", subratlla la directora de l'Escola, Rosa Maria Montseny.
Els nens sortiran a les 12:30h, de l'Escola, i abans de les tres els pares i mares els hauran de portar al centre per donar inici a la rua. La desfilada transcorrerà pels carrers habituals: Avinguda de l'Ensenyament, c/Major, Plaça del Canó, la llotja nova i retorn als centres. La desfilada acabarà al pati d'educació infantil on es llegirà el pregó de Carnestoltes i els nens ballaran i jugaran. Des del centre es recomana als pares i mares que esperin que els mestres els lliurin els fills per tal de mantenir una mica d'ordre davant el nombre d'alumnes.


respostes a "Rua infantil"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007