Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Fira/Mercat de Nadal al Parc públic de 3 Cales

28 . Nov, 2013 a les 14:57
per gfigueres a La notícia del dia
2668 reproduccions
De 10 a 14 de la tarda, es podrà visitar la fira on hi haurà tot tipus de productes nadalencs: regals, decoració, menjars típics, creacions artístiques, espelmes, arbres, rebosteria, artesania, concert de Nadal i molt més.

Aquest dissabte 30 de novembre l'esperit de Nadal visita el Parc públic de la urbanització Tres Cales. I és que el Centre Social Tres Cales ha organitzat una Fira/Mercat, de 10 a 14 de la tarda, on hi haurà tot tipus de productes nadalencs: regals, decoració, menjars típics, creacions artístiques, espelmes, arbres, rebosteria, artesania, concert de Nadal i moltes més.
"L'accés és gratuït, i tot i que aquesta fira està ubicada al Parc de Tres Cales està oberta a tot el poble. A més, recordar que durant l'any es realitzen diversitat de cursos d'interès", explica Ruben la Llana regidor d'Urbanitzacions de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
A més, tothom que hi vulgui posar una parada només cal que es posi amb contacte amb els organitzadors al Centre Social Tres Cales. El preu per posar una parada és de 8 euros, i tot el que es reculli anirà destinat a finalitats socials.


respostes a "Fira/Mercat de Nadal al Parc públic de 3 Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007