Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festa solidària a les Tres Cales

21 . Jul, 2010 a les 13:40 | 00:03:08
per gfigueres a La notícia del dia
1762 reproduccions
Aquesta jornada solidària va començar amb l'asfaltat de la pista de futbol Sala. Una reivindicació dels pares i mares de la urbanització que es va fer realitat gràcies al patrocini de LUASA. Una de les novetats preparades va ser el mercat popular obert de les 10:00h a 14:00h de la tarda. Els interessats van poder col·locar un punt de venta per 10 euros. L'Ajuntament va facilitar taulons a tot aquells que ho van necessitar.
Els més petits van poder gaudir d'aquest dia amb la Festa de la Infància. Els nens i nenes van gaudir de jocs i contacontes amb Moniato xou.
A les vuit i mitja de la tarda va tenir lloc la inauguració de la placa commemorativa en homenatge als veïns i associacions que van insistir en la necessitat del Parc Públic. Després va haver el lliurament de Trofeus del Campionat de Petanca al qual es va poder participar per només 2 euros. I a la nit va haver el sopar amb rostit argentí i després ball per a tots els assistents. El preu del tiquet era de 6 euros i un aliment, de mínim un euro, per tal de contribuir a aquesta jornada solidària. Aquests tiquets es van poder adquirir a l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Tres Cales, al "Xiringuito" del Parc Públic i al Supermercat "alimentació Tres Cales". Aquesta festa va unir associacions del nucli urbà i de la urbanització per una finalitat solidària.
 "El Parc Públic Tres Cales neix d'una demanda dels veïns. Aquest parc s'ha convertit amb el centre neuràlgic de la vida social de Tres Cales. Enguany li hem volgut donar un caire solidari. Tots els ingressos que s'obtinguin d'aquesta festa aniran destinats a Cáritas i a Creu Roja, amb els moments de crisi que vivim aquestes associacions estan ajudant a molta gent del poble. A més, vull agrair la col·laboració d'empreses i particulars.", va explicar Joan Pere Gómez, regidor de Relacions amb les Urbanitzacions.
Per tal que tothom pogués desplaçar-se  a la festa a la urbanització va haver un autobús que va comunicar el poble i la urbanització al matí i a la tarda. El preu del ticket  de l'autobús també va ser solidari ja que es va pagar amb un aliment per tal de contribuir amb la causa solidària.  
La festa va suposar una despesa de prop de 3.000 euros de la qual l'Ajuntament en va assumir menys de 200 euros gràcies a la col·laboració de particulars i empreses com Eurona, Nàstic de Tarragona, Càritas, Creu Roja,  Asemar i la Central Nuclear Vandellòs II.


respostes a "Festa solidària a les Tres Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007