Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festes d'agost de la urbanització Tres Cales

17 . Ago, 2012 a les 09:24
per gfigueres a La notícia del dia
2527 reproduccions
Aquest divendres els veïns de la urbanització de Tres Cales enceten les festes d'agost que duraran fins al diumenge al vespre. El Parc Públic de Tres Cales serà el centre neuràlgic de les activitats de les festes que arranquen amb el mercat artesanal, a partir de les set del vespre i el concurs de petanca. A les nou de la nit, de divendres, hi ha programat "tapeo" mediterrani al bar del parc i a les deu i mitja, ball amb l'orquestra de Barcelona BAILA CONMIGO.

El membre de la Junta de l'Associació de Propietaris Urbamar, Carlos Pérez, fa una crida a la participació i remarca que "les festes de Tres Cales, i el Parc Públic amb el Centre Social, estan oberts a tothom per fer tot tipus d'activitat. Les urbanitzacions i el poble han d'estar units perquè que tots són l'Ametlla de Mar".

Dissabte les festes continuen, i , concretament, el dia de l'esport. I és que pel 18 d'agost hi ha programat el torneig de futbol infantil, en el qual poden participar nens de 9 a 13 anys. A les cinc de la tarda, II Campionat de Ping Pong. A la mateixa hora, tindrà lloc el campionat de futbol sala. I a les sis, mercat artesanal. Finalment, a les nou del vespre, Master Class i exhibició de ball amb MAKING DANCE.

Les festes acabaran diumenge, amb el dia de festa infantil. A les cinc de la tarda, gimcana aquàtica, a les nou xocolatada, i a les vuit del vespre, lliurament de premis.

En l'organització de les festes col·laboren amb Urbamar, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i diversos comerços de la localitat.


respostes a "Festes d'agost de la urbanització Tres Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007