Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Centre Social de Tres Cales prepara les activitats per castanyada

18 . Oct, 2013 a les 13:40
per gfigueres a La notícia del dia
2495 reproduccions
Aquestes activitats s'emmarquen en les activitats que ha encetat aquesta tardor.
El centre social de Tres cales ja iniciar la seva oferta formativa. I és que el centre ofereix gran diversitat de cursos com informàtica inicial, cuina vegetariana, xerrades i molt més. De fet, actualment, ja està preparant un taller de caretes de Halloween per als més petits per Tots Sants. L'objectiu del centre social es crear un espai d'encontre i de compartiment de coneixements que desemboqui en un creixement col·lectiu. De fet, el banc del temps del qual disposa el centre defineix perfectament aquesta filosofia.
"Qualsevol persona que tingui una habilitat o coneixement d'alguna matèria  que el vulgui compartir es tant senzill com posar-se en contacte amb el centre social i allí trobarà aquest espai d'intercanvi de coneixements que intentem crear. Al fi i al cap la vida és un aprenentatge continu", explica  Homero Toro, un dels Responsables del Centre Social de Tres Cales que ens ha acompanyat a l'espai de l'Entrevista de la Calartv: "TALL"
De fet, tots els interessats es realitzar alguna de les activitats que ofereix el centre pot informar-se a través de al pàgina web o passar pel centre social li ampliaran la informació de les activitats formatives que duen a terme.


respostes a "El Centre Social de Tres Cales prepara les acti..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 34
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007