Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Primers passos cap al gran parc públic de l'Ametlla de Mar

10 . Feb, 2011 a les 13:17
per gfigueres a La notícia del dia
1887 reproduccions
Des del consistori de l'Ametlla de Mar ja s'està realitzant les actuacions d'arranjament a l'espai ocupat per l'Hotel Bon Repòs, que recordem, s'acabarà convertint en el gran pulmó de l'Ametlla de Mar, ja que s'hi ubicarà un gran jardí públic que ocuparà el 80% d'aquest espai.
Actualment s'està desbrossant i anivellant el terreny, sempre tenint cura de mantenir els arbres centenaris que formen part del patrimoni natural del municipi. Una altra de les accions immediates és l'enderrocament d'algunes instal·lacions perifèriques de l'hotel. Cal tenir en compte que es mantindrà l'edifici central de l'Hotel Bon Repòs, construcció emblemàtica de la Cala pel seu valor històric i sentimental. Així es va acordar amb la família Pérez-Vila, antics propietaris d'aquest espai. Posteriorment, s'iniciarà l'enderrocament dels murs perimetrals de l'espai conegut pels caleros com el tancat de Vila. Recordem que el passat dos de febrer, dia de la Mare de Déu de la Candelera, Felip Puig, Conseller d'Interior de la Generalitat, i l'alcalde del municipi, Andreu Martí, acompanyats de membres de la família Pérez-Vila van realitzar l'acte simbòlic de l'enderroc de la primera pedra del mur.

"D'aquí pocs mesos podreu veure com el nou parc públic de l'Ametlla de Mar, aquest gran espai verd, pulmó del municipi, es converteix en realitat. A l'estiu ja es podrà veure aquest parc pràcticament finalitzat", ha explicat Andreu Martí, l'alcalde de l'Ametlla de Mar.

El parc públic compta amb un ampli suport social, ja que els caleros van poder donar la seva opinió a través d'una consulta popular, que va tenir lloc l'estiu del 2009, on van votar diverses propostes per al futur del Bon Repòs. La guanyadora, va ser la menys intervencionista. De fet, els caleros van escollir que gran part de l'espai fos jardí i els equipaments escollits van ser una glorieta per a concerts, una zona de relax amb gespa, un parc infantil i una zona de bancs i taules de fusta o pedra per a pícnic. Pel que fa als equipaments, una altra de les opcions més votades va ser al construcció d'un aparcament soterrat. Una opció que de moment no s'executarà, però que queda al tinter i que es pot recuperar en un futur.


respostes a "Primers passos cap al gran parc públic de l'Ame..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 714,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007