Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Vida Eco Villages

07 . Abr, 2015 a les 14:35
per otomas a Ajuntament
3095 reproduccions
La Vida Eco Village, tal com se'n dirà el complex, ocuparà una extensió de 32.558 m2 i suposarà una inversió superior als 25 M€ a la urbanització Tres Cales de l'Ametlla de Mar. S'impulsaran pràctiques d'autogestió ecològica en el consum d'aigua i energia, tant en la seva construcció -la qual tindrà en compte materials ecològics-, com en el funcionament regular un cop posat en marxa, amb el mínim impacte ambiental i de contaminació.
El projecte, que ja compta amb el suport de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, contempla la construcció de 100 apartaments de construcció baixa de 1, 2 i 3 dormitoris, i un hotel de 5 estrelles amb 25 suites de luxe. Tot, pensat per a atendre les necessitats de gent de més de 50 anys, afavorint un sistema de comprensió social i serveis modèlics, amb grans espais d'enjardinament comuns, edifici mèdic, biblioteca, centre de salut i benestar, salons, capella, zona comercial i tallers.
La Vida Eco Villages, crearà entre 150 i 200 llocs de treball directes al municipi, tindrà el qualificatiu de 'smart destination' donada la característica de tecnologia verda d'última generació.
La vida Eco Village, situat a 20 minuts del mar, està pensat per donar sortida a una demanda cada vegada més gran de la població mundial i més concretament europea en edat de jubilar-se. Aquesta franja d'edat, a més d'incrementar-se paulatinament, cada cop és més habitual que optin per viure i passar llargues temporades en propietats adquirides en països càlids.
Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha manifestat que, "estem molt il·lusionats en que aquest projecte tiri endavant. Coincideix plenament amb la nostra filosofia de poble, després de apostar per un creixement sostenible i de respecte amb l'entorn".
Charlotte Wright, presidenta de Vida Aco Homes SL, ha afegit que, "l'Ametlla de Mar i el seu entorn, les platges i la costa, són el lloc ideal per desenvolupar aquest projecte. Per això l'hem escollit".
L'acte ha comptat amb la presència de la Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro.
De moment, està previst que aquest 2015, es construeixin 32 d'aquests apartaments, a més de l'hotel i els serveis comunitaris, mentre que els 68 apartaments restants es construirien al llarg de l'any 2016. D'aquests apartaments, 87 es podran adquirir en propietat per un període de 99 anys, mentre que la resta, ho podran fer per períodes més curts de 15 anys.
El projecte, compta amb el suport d'importants companyies com Renault que serà el proveïdor de cotxes elèctrics, a més de la Universitat de Deusto, Ellite Aliance i Arquima, Arquitectura e Ingeniería de la Madera. A mes de accepta inversors locals que vulguin participar dintre del desenvolupament financer del projecte.


respostes a "La Vida Eco Villages"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007