Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El PSC a l'Ametlla de Mar carrega contra l'Ajuntament pel tema de la permuta dels terrenys del Parc del Bon Repòs

30 . Abr, 2015 a les 14:29
per otomas a La notícia del dia
1902 reproduccions
Des del PSC a l'Ametlla de Mar s'ha volgut matisar les informacions referents a la permuta de terrenys del Parc del Bon Repòs que van sortir als mitjans de comunicació les darreres setmanes en una roda de premsa a Tortosa aquest dimecres.  Segons el portaveu local del PSC, Antonio Espuny, "cal rectificar algunes de les afirmacions realitzades des de la Regidoria de Gestió del Territori ja que són falses". Espuny subratlla que "no és cert que en l'anterior Pla General estigués previst l'edificació de prop de 400 habitatges al Parc del Bon Repòs, només se'n contemplaven 168". A més, "segons les declaracions del regidor de Gestió de Territori es pot despendre la idea equivocada que el Parc avui queda lliure de la possibilitat de construcció d'habitatges, i no és cert. Avui la família Pérez- Vila si vol pot construir fins un centenar d'habitatges amb una alçada dels blocs de fins a cinc pisos", subratlla el portaveu del PSC. Així segons Espuny, "si estaven previstos 168 habitatges, i 100 els poden fer al Parc, perquè amb la permuta, dels restants 68, es contempla la possibilitat de construir més de 230 habitatges a Marina Sant Jordi? Una opció que ara ha quedat anul·lada pel TSJC".
Finalment, des del PSC s'ha remarcat que segons Espuny "és incomprensible que la família Pérez-Vila hagi rebut prop de 590.000 euros per deixar l'activitat de l'hotel quatre anys abans del que tenien previst. Creiem que s'hagués tingut d'analitzar més detingudament la xifra que s'havia d'oferir a la família propietària, basant-se amb documents que demostressin l'activitat de l'hotel i les previsions reals en el marc d'aquest quatre anys".
Recordem que la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat il·legal l'operació urbanística promoguda per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el llavors Departament de Política Territorial i Obres Públiques que va permetre intercanviar la propietat dels terrenys de l'actual parc del Bon Repòs amb un espai d'usos destinats a equipaments de la zona de Calafató. Per la seva part, l'Ajuntament ja ha presentat recurs cassació.


respostes a "El PSC a l'Ametlla de Mar carrega contra l'Ajun..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007