Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre aprova la modificació del POUM per incrementar l'alçada màxima del polígon Les Creuetes

14 . Jun, 2016 a les 19:25
per drodriguez a La notícia del dia
1695 reproduccions
La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre ha aprovat modificar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de l'Ametlla de Mar per permetre flexibilitzar els paràmetres d'ordenació al polígon industrial de Les Creuetes, ajustant l'alçada màxima i les mesures necessàries perquè les construccions s'adaptin a la topografia de la zona.

A la pràctica, el canvi permetrà l'ampliació de les instal·lacions existents del Grup Balfegó, però també facilitarà la implantació de noves indústries agroalimentàries al municipi. El projecte original del grup tonyinaire calero sobrepassava per centímetres, per una qüestió de pendents del terreny, el marge d'alçada fixat pel planejament que finalment s'ha modificat.

Pel Grup Balfegó, aquest era un requisit fonamental perquè puguin construir una nova nau per emmagatzemar més de 4 milions de quilos de cavalla i sardina congelades amb les quals alimentar les tonyines de la seva granja d'engreix. Les instal·lacions actuals de l'empresa ja disposen d'un espai per emmagatzemar el peix congelat que serveix d'aliment a les tonyines, però que s'ha quedat petit i per això l'empresa ha hagut de llogar altres naus en diversos municipis.

Però el projecte de Balfegó, amb una inversió prevista d'entre 5 i 6 milions d'euros, es troba en aquests moments congelat i sense data d'execució prevista. El motiu, segons ha explicat el director general, Juan Serrano, és que estan a l'espera que el resultat de les pròximes eleccions aclareixi els dubtes sobre un nou possible repartiment intern de la quota de pesca de la tonyina roja a l'Estat espanyol. Recordem que l'empresa reclama als partits i al Govern que defensin la seguretat jurídica amb un compromís a favor de l'actual distribució de drets.


respostes a "La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 694,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007