Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Equipaments al Cem La Cala

13 . Feb, 2015 a les 11:43
per gfigueres a Ajuntament
1273 reproduccions
Recentment el cem La Cala ha incorporat al recinte de piscines un marcador electrònic digital que permet visualitzar les temperatures de l'aigua de la piscina gran i la piscina petita, la temperatura ambient i el nivell d'humitat relativa de l'aire dins el recinte de vasos, la data i l'hora. Aquesta inversió ha estat possible gràcies al patrocini de l'empresària Lurdes Costa Vernet, que gestiona el Xiringuito de la Platja de Cala Forn, que ha aportat el total del cost de l'equipament. Cal recordar que el Real Decret 742/2013, de 27 de setembre, pel que s'estableixen els criteris tècnic-sanitaris de les piscines, estableix que la temperatura de l'aigua de la piscina no pot ser superior a 30º centígrads; d'acord amb la normativa i amb les recomanacions dels diferents organismes competents, s'ha fixat en 28º la temperatura màxima de la piscina gran i de 30º la de la piscina petita. Seguint amb la dinàmica de millores del Complex Esportiu, també s'ha posat en funcionament un Cronòmetre especial per a Natació que permetrà els nedadors controlar els temps de treball i de recuperació de les diferents sèries d'entrenament; aquest darrer equipament ha estat donat per les empreses locals de Sports Àlex i Gil Publicitat.


respostes a "Equipaments al Cem La Cala"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 700,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007