Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores platges

10 . Des, 2014 a les 13:27
per otomas a Ajuntament
2121 reproduccions
Aquest matí l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a través del seu alcalde, Andreu Martí, i el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del seu president, Lluís Soler, han signat el conveni perquè la inversió de 92.000 euros per les millores a les platges sigui una realitat. El Consell Comarcal del Baix Ebre canalitzarà aquesta inversió provinent de la Generalitat. D'aquesta manera, revertirà a l'Ametlla de Mar aquesta inversió fruit del paper destacat del municipi en la recollida de la taxa turística. I és que l'Ametlla de Mar va ser el municipi de les Terres de l'Ebre que més va ingressar a través de la taxa turística el 2013. En concret ,120.860,62 euros.
En concret, es preveu la millora de la senyalització i el sistema de dutxes, per donar un més bon servei, a través, a més, d'un subministrament més eficient. Aquestes millores convertiran en smart beach   les platges de Sant Jordi, Calafató, l'Estany Tort, Pixavaques, Cala Forn, i  l'Alguer. Així es preveu que a la primavera estigui tot a punt a les platges.
"Aquesta inversió és fruit del treball des de l'Ajuntament de vetllar per mantenir les platges de qualitat que tenim al municipi i que , a més a més, compta amb la complicitat del Consell Comarcal i de la Generalitat. Per tant, satisfacció per aquest projecte que serà una realitat de manera immediata" subratlla, Andreu Martí, Alcalde de l'Ametlla de Mar.
En pròximes convocatòries, el projecte s'ampliarà amb un sistema de connectivitat a totes les platges per posar en contacte amb els serveis d'emergències com Creu Roja o la Policia Local.


respostes a "Millores platges"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 727,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007