Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Alcalde recorre els carrers del municipi per millorar la detecció de problemes

31 . Ago, 2012 a les 11:22
per gfigueres a La notícia del dia
1292 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar vol millorar la comunicació amb els ciutadans amb l'objectiu de facilitar una millor i més eficient solució a les incidències que es puguin generar al municipi. Així, aquest estiu l'Alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, dedica una bona part del matí dels dilluns a recórrer els carrers del municipi, visitar directament zones on s'hagin detectat problemes, ja siguin de seguretat ciutadana o vial i d'infraestructures.
En aquest recorregut, l'Alcalde es acompanyat pel Cap de la policia Local i el Cap de la Brigada d'Obres i Serveis amb l'objectiu d'enumerar i detectar les mancances i problemes detectats per la ciutadania.
Aquesta serà una pràctica que l'Ajuntament vol mantenir al llarg de tot l'any amb l'objectiu que els ciutadans puguin traslladar directament a l'alcalde les incidències del dia a dia, amb l'objectiu de que també es puguin solucionar amb més rapidesa.
Problemes de circulació, desperfectes de mobiliari urbà o vials, mancances en l'enllumenat elèctric, estat d'infraestructures, neteja o qualsevol altra problemàtica ciutadana, seran avaluats sobre el terreny.
Des de l'Ajuntament s'ha animat als ciutadans a traslladar a l'Ajuntament aquelles incidències que detectin. Amb l'objectiu que aquests recorreguts tinguin la major capacitat de treball possible, s'ha posat en marxa l'adreça electrònica, incidencies@ametllamar.cat, i el telèfon 977456000 extensió 1143 per a que tots aquells ciutadans que detectin qualsevol anomalia urbana, desperfecte o problema, puguin deixar el seu avis o constància. D'aquesta manera l'indret serà avaluat en la següent visita de l'alcalde.


respostes a "L'Alcalde recorre els carrers del municipi per ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 127,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007