Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Alcalde recorre els carrers del municipi per millorar la detecció de problemes

31 . Ago, 2012 a les 11:22
per gfigueres a La notícia del dia
1908 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar vol millorar la comunicació amb els ciutadans amb l'objectiu de facilitar una millor i més eficient solució a les incidències que es puguin generar al municipi. Així, aquest estiu l'Alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, dedica una bona part del matí dels dilluns a recórrer els carrers del municipi, visitar directament zones on s'hagin detectat problemes, ja siguin de seguretat ciutadana o vial i d'infraestructures.
En aquest recorregut, l'Alcalde es acompanyat pel Cap de la policia Local i el Cap de la Brigada d'Obres i Serveis amb l'objectiu d'enumerar i detectar les mancances i problemes detectats per la ciutadania.
Aquesta serà una pràctica que l'Ajuntament vol mantenir al llarg de tot l'any amb l'objectiu que els ciutadans puguin traslladar directament a l'alcalde les incidències del dia a dia, amb l'objectiu de que també es puguin solucionar amb més rapidesa.
Problemes de circulació, desperfectes de mobiliari urbà o vials, mancances en l'enllumenat elèctric, estat d'infraestructures, neteja o qualsevol altra problemàtica ciutadana, seran avaluats sobre el terreny.
Des de l'Ajuntament s'ha animat als ciutadans a traslladar a l'Ajuntament aquelles incidències que detectin. Amb l'objectiu que aquests recorreguts tinguin la major capacitat de treball possible, s'ha posat en marxa l'adreça electrònica, incidencies@ametllamar.cat, i el telèfon 977456000 extensió 1143 per a que tots aquells ciutadans que detectin qualsevol anomalia urbana, desperfecte o problema, puguin deixar el seu avis o constància. D'aquesta manera l'indret serà avaluat en la següent visita de l'alcalde.


respostes a "L'Alcalde recorre els carrers del municipi per ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007