Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

25è aniversari Institut

23 . Gen, 2013 a les 13:10
per otomas a La notícia del dia
2586 reproduccions
L'Institut Mare de Déu de la Candelera, de l'Ametlla de Mar,  prepara diverses activitats per tal de celebrar el 25è aniversari. I és que el 5 de febrer del 1988, en el marc de les festes de la Candelera, es va inaugurar aquest centre educatiu, complint així una reivindicació cultural del poble. Per tal de celebrar aquesta efemèride hi ha preparat uns seguit d'actes que s'enceten el 4 i 5 de febrer; coincidint amb les festes de la Candelera 2013. El dia 4 es destaparà una placa commemorativa de l'aniversari al centre. L'acte anirà a càrrec de la consellera d'Ensenyament Irene Rigau, i l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí. A més, es passarà un audiovisual elaborat pels dos exalumnes de l'Institut. Pel dia 5 de febrer es preveu un parlament de diverses autoritats. A més, hi haurà una xerrada de Josep Manuel del Pozo, professor de filosofia de la Universitat de Girona, que porta per títol "Educació en temps de crisi".
També hi ha previstes altres activitats des del centre com la iniciativa que comptarà amb la col·laboració d'exalumnes que aniran  a fer diverses xerrades explicant la seva experiència a l'Institut i el seu futur professional i vital posterior. Les xerrades i debats d'exprofessors i expresidents de l'AMPA; un llibre vitual que s'el·laborarà amb la col·laboració de tothom a través del Facebook; i moltes altres activitats commemoratives, es realitzaran al llarg d'aquest curs.

"Tot i la crisi volem celebrar aquest aniversari que és molt important pel centre i pel municipi. Per aquest motiu fem una cridar la participació els actes programats", subratllà el director de l'Institut Mare de Déu de la candelera, Xavier Sànchez.

I és que pel centre calero han passat més de 3.000 alumnes al llarg d'aquets 25 anys i, per tant, és un aniversari en el qual s'espera que s'impliqui tot el municipi.
respostes a "25è aniversari Institut"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007