Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Passió per la Cala

23 . Mar, 2011 a les 12:47 | 00:01:32
2379 reproduccions
Amb només un click es podrà accedir a les imatges, receptes, vocabulari, sobrenoms, anècdotes i patrimoni de l'Ametlla de Mar a través del portal Passió per la Cala. Aquest projecte neix de la voluntat de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar de preservar les arrels dels municipi i donar-les a conèixer a través d'Internet. A Passió per la Cala els usuaris podran consultar, suggerir i comentar tots aquests continguts que fan referència tant al patrimoni material com immaterial del municipi. D'aquesta manera, a través de la xarxa, els caleros i caleres podran participar de la creació d'aquest arxiu  calero online.

En aquests sentit, des del consistori la regidora de cultura de l'Ametlla de Mar, Mari Carme Martí, ha explicat que "Aquest portal està pensat per anar creixent gràcies a les aportacions de tothom. Si som tot el poble que aportem idees Passió per la Cala serà un gran portal". A més, Martí ha subratllat que "a la Cala tenim una cultura pròpia, ben viva i dinàmica que hem de preservar dels efectes negatius que pot produir la globalització".

Les imatges de Passió per la Cala es distribuiran en diferents categories com festes, personatges, pesca, climatologia, entre d'altres, per tal que els usuaris puguin fer una cerca àgil.


respostes a "Passió per la Cala"

Trinigf
25 . Mar, 2011 a les 19:21

La iniciativa és preciosa i a més a més està molt ben ideada.
Tinc una pregunta, però. Es podran fer suggeriments o enviar opinions, ni que sigui en privat?
Gràcies.

rafel rafel
26 . Mar, 2011 a les 00:22

@Trinigf: per descomptat Trini. Et diré més, sisplau fes-ho ja que passió per La Cala està pensat en aquest sentit. Hem dotat de molt contingut els diferents apartats del portal (em trec el barret davant de la il·lusió, l'entrega i la capacitat de Vicent que ha sigut una peça clau), però el portal només tindrà sentit si els caleros i caleres mol fem nostre, i a poc a poc, granet a granet, acaba convertint-se en algo que vagi molt més enllà. De fet la nostra idea és que quan cada apartat estigui més o menys complert, amb el màxim d'informació possible, editar els successius monogràfics, i que junts es converteixin en l'enciclopèdia calera, o com ho vulguem anomenar al seu moment, i que tots els puguem tenir a casa nostra.

Trinigf
26 . Mar, 2011 a les 08:20

@rafel: Genial!!! Moltes gràcies Rafel! A veure si puc vindre aquesta tarda a la presentació. Quan vaig veure la web em va il·lusiona molt, es per això que he fet la pregunta.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007