Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa el Passeig de la Cova Gran

11 . Mai, 2011 a les 13:07 | 00:01:48
2024 reproduccions
Les obres d'adequació del passeig de la Cova Gran, de 968 m2, ja han començat. El cost d'aquest projecte l'assumeix al 100% la Direcció General de Costes, del Ministeri de Medi Ambient, ja que l'Estat n'és el titular. Segons aquest projecte elaborat per Costes, sota la supervisió del consistori calero, es realitzarà un passeig litoral que sigui continuïtat de l'existent. Per aquest motiu, s'utilitzaran materials, com la pedra seca, que donaran una unitat estètica a tot aquest recorregut. D'altra banda, aquesta setmana s'han iniciat les obres de recuperació de les escales que donen al port. L'objectiu és aconseguir tot un passeig costaner del qual podran gaudir tots els caleros i caleres.

"La idea és seguir el passeig marítim que hi ha i continuar, a més, la mateixa estètica. D'altra banda, es recuperaran les escales que comuniquen al port. Unes actuacions que finança íntegrament la Direcció General de Costes" ha explicat Joan Prous, arquitecte municipal.

Recordem que l'any 1990 els veïns  del edifici Cova Gran van col·locar una porta, que no es tancaria fins al 2001, per tal de frenar l'accés al camí. El 5 de març del 2008 la justícia va donar la raó al consistori calero de forma definitiva en relació al canvi d'alineació del solar Cova Gran situat al carrer Mediterrani S/N, en el marc del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). I finalment, el passat 23 de novembre del 2010  l'Ajuntament va fer efectiva l'ocupació d'aquest espai, el primer pas del nou Passeig de la Cova Gran.


respostes a "En marxa el Passeig de la Cova Gran"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 139,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007