Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El 18 de gener s'acaba el termini per participar al 13è concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre

11 . Gen, 2013 a les 14:01
per gfigueres a La notícia del dia
2960 reproduccions
El concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre arriba a la tretzena edició. Un concurs organitzat des de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, i des de l'Àrea de Turisme de Deltebre. Les fotografies s'hauran d'enviar abans del divendres18 de gener de 2013, a les dues del migdia, a l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar o a l'Àrea de Deltebre. La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. No s'admeten muntatges fotogràfics. A més, les fotografies hauran de ser inèdites, i no podran haver estat premiades en altres concursos. S'admetran un màxim de quatre fotografies per autor.

Les bases enguany compten amb una novetat. I és que les fotografies tindran un format lliure, s'hauran de presentar sobre un suport rígid de 30x45 cm, respectant un mínim de 5cm de separació entre la fotografia i el suport rígid.

"Des de Turisme de l'Ametlla de Mar tenim una doble satisfacció, ja que organitzem un concurs de fotografia que promociona la Cala i el Territori, que compta amb una gran participació al municipi. Les fotografies dels concursants caleros cada vegada augmenten més en nombre i qualitat", subratllà Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

Com és habitual hi ha gran quantitat de premis. Cal tenir en compte que es donaran, com a cada edició, primer, segon i tercer premi, tant a l'Ametlla com a Deltebre. El primer premi està dotat amb 400 euros, el segon premi amb 250, i el tercer està premiat amb 175. També es lliurarà el premi local de l'Ametlla i el de Deltebre valorats, ambdós, amb 250 euros.
D'altra banda, es donarà el Premi Terres de l'Ebre, dotat amb 300 euros, i el Premi blanc i negre valorat, també, amb 300 euros. I, finalment, el Premi a la creativitat, i el Premi a la gastronomia, també estan dotats amb 300 euros.

El Jurat està format per el fotoperiodista Joan Puig, Antònia Ripoll, d'Esardi, l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta, el fotògraf Mariano Cebolla, i el fotògraf local Xavier Solé.

Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament dels premis que tindrà lloc el dissabte 26 de gener de 2013, a l'Ametlla de Mar.


respostes a "El 18 de gener s'acaba el termini per participa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 769,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007