Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

13è concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre

26 . Oct, 2012 a les 09:35
per gfigueres a La notícia del dia
2431 reproduccions
Un any més des de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, i des de l'Àrea de Turisme de Deltebre es realitza el concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre. Un concurs, totalment consolidat, que enguany arriba a la 13a edició.  Les bases enguany compten amb una novetat. I és que les fotografies tindran un format lliure, s'hauran de presentar sobre un suport rígid de 30x45 cm, respectant un mínim de 5cm de separació entre la fotografia i el suport rígid.

La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. No s'admetran collages, muntatges, fotografies pintades, viratges fotogràfics, fotografies manipulades, ni fotografies HDR. Les fotografies hauran de ser inèdites, i no podran haver estat premiades en altres concursos. S'admetran un màxim de quatre fotografies per autor.

Les fotografies s'hauran d'enviar abans del divendres18 de gener de 2013
, a les dues del migdia, a l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar o a l'Àrea de Turisme de Deltebre.

"Les regidories de Turisme tant de l'Ametlla de Mar com de Deltebre preparem el concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre amb la mateixa il·lusió de cada any. Només veient la resposta dels participants, que cada any ens envien treballs amb més qualitat. Aquesta edició hi ha canvis ja que hem escoltat als concursants, i hem arribat a la conclusió que el format de les fotografies havia de ser lliure, per tal que tinguin més marge de maniobra" subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

Com és habitual hi ha gran quantitat de premis. Cal tenir en compte que es donaran, com a cada edició, primer, segon i tercer premi, tant a l'Ametlla com a Deltebre. El primer premi està dotat amb 400 euros, el segon premi amb 250, i el tercer està premiat amb 175. També es lliurarà el premi local de l'Ametlla i el de Deltebre valorats, ambdós, amb 250 euros.
D'altra banda, es donarà el Premi Terres de l'Ebre, dotat amb 300 euros, i el Premi blanc i negre valorat, també, amb 300 euros. I, finalment, el Premi a la creativitat, i el Premi a la gastronomia, també estan dotats amb 300 euros.
Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament dels premis que tindrà lloc el dissabte 26 de gener de 2013, a l'Ametlla de Mar.


respostes a "13è concurs de fotografia paisatgística de les ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 782,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007