Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les obres a l'Ametlla de Mar de la segona rotonda de l'N-340

10 . Des, 2015 a les 19:04
per drodriguez a La notícia del dia
1941 reproduccions
El Ministeri de Foment va començar ahir les obres de la segona de les rotondes de l'N-340 a l'Ametlla de Mar. La nova rotonda està situada a l'altura del quilòmetre 1.110 de la carretera, entre les gasolineres i el magatzem de manteniment de les carreteres que té Foment.

Aquesta nova rotonda servirà per a poder fer canvis de sentit, tenint en compte que Foment pretén instal·lar unes bandes mitjaneres per prohibir els avançaments i els girs a l'esquerra entre el Perelló i l'Almadrava.

L'actuació s'inicia tot just quan ha acabat la construcció de la primera rotonda a l'entrada del Perelló. Unes obres que han provocat retencions importants de trànsit en alguns moments de màxima afluència a la via.

Al terme municipal hi està prevista una altra rotonda a l'accés de la urbanització de Sant Jordi d'Alfama.

L'Ametlla de Mar és un dels 8 municipis ebrencs on demà es tallarà la carretera N-340 per tal de protestar per l'alta sinistralitat de la via i reclamar la gratuïtat de l'autopista AP-7 al seu pas pel territori. El tall, convocat dels alcaldes i transportistes, serà a les 15.00 h i comptarà amb una marxa lenta de camions, tant per l'N-340 com per l'autopista.


respostes a "Comencen les obres a l'Ametlla de Mar de la seg..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 669,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007