Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar i Deltebre convoquen el 16è concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre

26 . Oct, 2015 a les 13:12
per drodriguez a La notícia del dia
2211 reproduccions
Les Àrees Municipals de Turisme de l'Ametlla de Mar i Deltebre ja han fet públiques les bases del 16è concurs de fotografia de les Terres de l'Ebre. Un concurs obert a totes les persones interessades en aquest món, siguin aficionades o bé professionals.

La inscripció és gratuïta i no s'admetran a concurs collages, muntatges, fotografies pintades, viratges fotogràfics, fotografies manipulades, ni fotografies HDR. Les fotografies hauran de ser inèdites, no podran haver estat premiades en altres concursos i s'admetran un màxim de quatre fotografies per autor. Les fotografies s'hauran d'enviar abans del 15 de gener de 2015, a les oficines de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar o de l'Àrea de Turisme de Deltebre.

Es premiaran les fotografies realitzades tant al terme municipal de l'Ametlla de Mar com al de Deltebre amb un primer premi de 400, un segon de 250 i un tercer de 175 € respectivament. A aquests premis s'ha d'afegir el premi local, un per a cada poble, dotat amb 250 € i al que poden optar només els concursants censats en aquestes poblacions.

A banda, també hi ha 3 premis Terres de l'Ebre, patrocinats pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, de 400, 250 i 175 €  a les tres millors fotografies paisatgístiques realitzades a qualsevol indret de les nostres comarques. I, finalment, els premis blanc i negre, creativitat, gastronomia i activitat humana, tots ells valorats en 300 € a les millors fotografies realitzades a qualsevol racó de les Terres de l'Ebre.

El lliurament dels premis tindrà lloc el 6 de febrer de 2016, al Centre d'Interpretació de la Pesca, en el marc de les Festes de la Candelera. El CIP acollirà durant les festes les fotografies premiades del concurs. Posteriorment, Deltebre també repetirà l'exposició.

Les bases del concurs es poden recollir a l'Oficina de Turisme i també es poden consultar a www.visitametllademar.com


respostes a "L'Ametlla de Mar i Deltebre convoquen el 16è co..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 749,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007