Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar posa en marxa el projecte aprenentatge i servei

31 . Mai, 2013 a les 08:40
per gfigueres a La notícia del dia
2308 reproduccions
Actualment una quarantena d'alumnes de 2n, 3er, i 4at d'ESO estan col·laborant amb els centres educatius i l'Ajuntament en aquest projecte de voluntariat.

En el marc del  renovat  conveni del Pla educatiu d'entorn, vigent fins al curs 2014-15, entre l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat aquest curs s'ha posat en marxa el projecte APS (Aprenentatge i Servei). L'Aprenentatge i Servei és un projecte en el qual intervenen els alumnes de 2n, 3er, i 4at d'ESO, els centres educatius del municipi, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el Departament d'Ensenyament. De fet, actualment una quarantena d'alumnes ja estan col·laborant a l'Escola Sant Jordi (10 alumnes), a la Llar d'Infants Xerinola (11 alumnes), a la Biblioteca Municipal (2 alumnes), a la Regidoria de Medi Ambient (5 alumnes) i  a la Regidoria de Joventut (10 alumnes). A més, en breu s'incorporarà l'Àrea Municipal d'Esports.
"A través de la regidoria de Cultura s'ha posta en marxa el projecte d'Aprenentatge i Servei amb un grup molt nombrós d'alumnes de l'Institut. Hi ha alumnes a diverses àrees col·laborant. Per exemple,  a Medi Ambient ens donaran un cop de mà informant de la nova campanya de recollida d'excrements dels gossos", subratllava Eva del Amo regidora de Cultura i Medi Ambient.
D'aquesta manera es crea una col·laboració que beneficia ambdues parts ja que els alumnes aconsegueixen formació de pre-monitor. Una formació dirigida per l'Escola de l'Esplai de Tortosa. De fet, al finalitzar el curs es lliuraran diplomes als alumnes de participació i de pre-monitors.
En el projecte APS l'Institut Mare de Déu de la Candelera ha realitzat un paper de pont entre l'Ajuntament i l'administració.  A més, "vuit professors del centre han rebut formació per tal de poder incloure al currículum de l'any vinent formació en APS pels alumnes", ha explicat el director del centre Xavier Sànchez.
I és que el projecte d'Aprenentatge i Servei és una experiència pionera a les Terres de l'Ebre que té com objectiu el desenvolupament personal i formatiu del jovent del municipi.respostes a "L'Ametlla de Mar posa en marxa el projecte apre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 784,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007