Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament té enllestits diversos projectes d'actuacions en l'àmbit urbà i viari

14 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
818 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar està pendent de posar en marxa diverses actuacions, que davant de la proximitat del període d'estiu, està valorant la possibilitat de començar-los de manera immediata, o deixar el seu inici per a després, per no causar molèsties en l'època més gran de turisme.

Així ho va manifestar l'alcalde de la població, Jordi Gaseni, el passat divendres en una entrevista a La Cala Ràdio. És el cas, per exemple, de l'asfaltat que s'ha de fer amb aglomerat a diversos carrers de la urbanització Les Tres Cales, després de l'apedaçat que es va fer ara fa unes setmanes.

Després de finalitzar la licitació, s'haurà de comprovar si es pot fer abans de Sant Pere o pel contrari s'haurà d'endarrerir fins passats els mesos de juliol i agost. A més, el consistori està gestionant diverses subvencions per arreglar camins, i un dels que es té intenció és el tram que uneix Roques Daurades amb el port natural de l'Estany.

A més d'aquestes actuacions, hi ha dues intervencions pendents des de fa temps, que podrien tenir llum verda en els pròxims dies. Per una banda, la retirada dels pals del cablejat elèctric que hi ha perimetral a l'aparcament Escoles Velles, i per altra banda, el soterrament de la torre elèctrica del final del carrer Llibertat.


respostes a "L'Ajuntament té enllestits diversos projectes d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 109
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007