Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquatló L'Ametlla de Mar 2012

13 . Ago, 2012 a les 14:43
per admin a Esports
2158 reproduccions
El passat dissabte 11 d'agost, la cèntrica platja de l'Alguer de L'Ametlla de Mar, va acollir una nova edició de l'Aquatló de L'Ametlla de Mar organitzada des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar amb la col·laboració del Club Esportiu La Cala i sota el patrocini del Càmping Ametlla Village i de Yesos Hermanos Buera.
La prova, que s'adaptava als condicionants de la modalitat Sprint de la Federació Catalana de Triatló, comprenia, en 2.500 metres de cursa a peu, 1.000 metres de natació a mar obert i 2.500 metres més de cursa a peu.
Un total de 41 participants prengueren part d'aquesta refrescant i vistosa prova esportiva que concorre al llarg del passeig marítim i l'espigó del Port de L'Ametlla de Mar, entre les platges de L'Alguer i Pixa-vaques i amb un recorregut aquàtic que es pot visualitzar en la seva totalitat des del balcó del passeig marítim d'aquesta localitat marinera on s'hi congregà nombrós públic assistent.
Cap a les set de la tarda es donà la sortida des de dalt mateix de la Platja de l'Alguer iniciant el recorregut a peu fins al final del passeig, tornant sobre els mateixos passos pel lloc de sortida, arribant fins al final de l'espigó nord del Port de L'Ametlla de Mar i fins arribar novament a la rampa de la Platja de l'Alguer on s'inicia el recorregut aquàtic vorejant un triangle format per dues boies fins cobrir els 1.000 metres de distància establerts. Un cop finalitzada la part de natació es re emprèn la cursa a peu realitzant el mateix recorregut a la inversa.
El primer en arribar fou Jordi Carrasco Baldó, de Caldes de Montbui, amb un temps de 38 minuts i 52 segons, mentre que la darrera participant, Eulàlia Lores, del Club Triatló Cingles de Vertí, fortament ovacionada pel públic assistent entra a la meta amb un temps de 1 hora 10 minuts i 28 segons.
Cal destacar que amb 41 participants l'Aquatló de L'Ametlla de Mar supera la seva xifra record de participació i que amb 9 participants locals també s'aconsegueix la màxima participació d'esportistes de L'Ametlla de Mar.
El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar destacava "en nom de L'Àrea Municipal d'Esports la implicació i dedicació dels membres del Club Esportiu La Cala envers l'esport de L'Ametlla de Mar" i agraí als socis del Club Esportiu i als components de l'Àrea Municipal d'Esports per "fer que la XII Aquatló de l'Ametlla de Mar sigui una gran festa de l'estiu".

La classificació en les següents categories va ser la següent:Clica per descarregar-ho a més resolució.


respostes a "Aquatló L'Ametlla de Mar 2012"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 10 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 195
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007