Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mig miler de xiquetes i xiquets tornen a les aules aquest dimarts, només a infantil i primària

12 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1527 reproduccions
Dimarts d'arrencada del curs escolar a la meitat. Només els centres d'infantil i primària han donat avui la benvinguda als alumnes. Nervis pels qui estrenen aula, companys i material escolar, i més normalitat en els qui ja tornen a la rutina habitual. Normalitat en el primer dia de curs, amb les habituals classes de presa de contacte amb els nous docents i equipaments.

Pel que fa a les xifres d'alumnat, segueixen pràcticament igual. Uns 1.200 alumnes estaran repartits en els sis centres educatius del municipi. D'aquests, més de 550 corresponen a l'Escola Sant Jordi que manté les línies del passat curs. A la Llar d'Infants Xerinola comptaran amb una seixantena d'infants.

D'altra banda, aquest dimecres es duran a terme les presentacions a l'Institut Candelera, que tindrà uns 360 estudiants aquest curs, i també s'iniciaran les classes a l'Escola Nauticopesquera. Aquesta setmana també reprendrà la normalitat l'Escola de Música, amb un centenar d'alumnes.

Al llarg de la setmana coneixerem al ‘Sempre amb tu' tots els detalls d'aquest curs escolar amb els directors de cada centre educatiu. Començarem en uns minuts amb Fàtima Garcia, directora de l'Escola Sant Jordi. Precisament, aquest centre és notícia pel canvi en la gestió del menjador escolar, que a partir d'aquest dimarts assumeix l'Ajuntament.

Sí, després que l'AMPA ho sol·licités, el consistori ha fet un seguit de tràmits per poder gestionar el servei. De fet, s'ha concessionat a Tradicionarius, empresa vinculada a l'Onada, que ja havia prestat el càtering a l'Escola. El regidor d'Ensenyament, Joan Manel Tello, apunta que la valoració dels pares d'aquesta empresa és molt bona i per això hi han confiat.

«Ens vam posar en contacte amb diferents empreses de càtering, el 31 d'agost vam prendre la decisió i es va adjudicar l'empresa Tradicionarius, lligada amb Onada, la mateixa que havia fet el servei durant els  últims dos anys. i ens deixa la tranquilitat que tothom està molt content» ha explicat Tello.

Tradicionarius també incorporarà les monitores que s'encarregaran de la gestió del càtering i del servei de menjador. El passat divendres, la regidoria va convocar una reunió amb les mares i pares per explicar el nou funcionament, i donar a conèixer el renovat servei que s'ofereix a l'alumnat del centre d'infantil i primària calero.


respostes a "Mig miler de xiquetes i xiquets tornen a les au..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 465,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007