Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XIIè Aquatló a l'Ametlla de Mar

10 . Ago, 2012 a les 11:13
per gfigueres a La notícia del dia
2874 reproduccions
Aquest dissabte, a les 7 de la tarda, a la platja de l'Alguer tindrà lloc una de les cites esportives que ja són un clàssic de l'estiu a l'Ametlla de Mar, l'Aquatló. I és que aquest Duatló arriba a la dotzena edició. Els atletes competiran en un marc incomparable format per la platja de l'Alguer, el passeig marítim amb la platja de Pixa-Vaques al fons i el port. Concretament l'espigó que dóna al moll on estan atracades les tonyineres. L'Aquatló, patrocinat pel Càmping l'Ametlla Village Platja i Yesos Germans Buera, consisteix en 2.500 metres de cursa a peu, 1000 metres nedant i 2.500 metres més de cursa a peu. En aquest esdeveniment esportiu col·labora el Club Esportiu la Cala. Recordem que l'Aquatló de l'Ametlla forma part del programa esportiu de la Federació Catalana de Triatló.
Encara estan obertes les inscripcions al CEM la Cala, de set del matí a deu de la nit. Hi ha temps fins divendres. El topall és de 80 atletes per motius de seguretat i logística.

"L'Aquatló ja fa dotze anys que es celebra a la Cala i s'ha convertit en un event esportiu consolidat i esperat. Fem una crida a la participació des de l'Àrea Municipal d'Esports, tant a la gent que vol competir o apropar-se  a la platja i gaudir de l'Aquatló", explica Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.

D'altra banda, cal tenir en compte que entre les cinc de la tarda i les vuit mitja del vespre no es podrà aparcar ni circular entre la platja de l'Alguer i Pixa-Vaques a causa de la realització de l'Aquatló.


respostes a "XIIè Aquatló a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 717,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007