Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

EL CIP rep 1.500 visites aquest juliol

16 . Ago, 2012 a les 12:27
per gfigueres a La notícia del dia
2465 reproduccions
A l'equador de l'època estival el Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) ha rebut 1.500 visites. I és que el CIP situat a l'antiga llotja, al port de l'Ametlla de Mar, ofereix diversitat de serveis. D'una banda, acull l'exposició multidisciplinar, i de l'altra, és punt d'informació turística, i seu de l'Estació Nàutica.
"En línies generals el Centre d'Interpretació acumula un nombre similar de visites a l'any passat. Recordem que al final de l'estiu del 2011 van ser prop de 4.000 els visitants del CIP", explica Dani Boquera, Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Pel que fa a l'exposició multidisciplinar, que es va inaugurar els 2 de juliol i estarà oberta fins al 31d'agost, recordar que es pot trobar diverses modalitats artístiques com la pintura i l'escultura vinculades a l'arrel marinera del poble de la Cala. També, però, hi ha obres d'altres temàtiques. L'entrada és gratuïta, i l'horari és de dilluns a diumenge, de deu del matí a dues de la tarda, i de cinc de la tarda, a nou i mitja del vespre. A part de visitar l'exposició, també es poden adquirir obres que estan a la venta.

Al setembre continua la tasca de plataforma cultural del Centre d'Interpretació. I és que segons Boquera hi ha preparades dues exposicions. D'una banda, una exposició fotogràfica, elaborada per cinc fotògrafes locals, que s'inaugurarà el 8 de setembre i es podrà visitar durant dues setmanes. D'altra banda, hi ha preparada una col·lecció de malacologia, és a dir, caragols de mar i altres espècies. Aquesta exposició comptarà amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Museu de les Terres de l'Ebre.


respostes a "EL CIP rep 1.500 visites aquest juliol"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 72
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007