Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mirades de Tarragona arriba a l'Ametlla de Mar

14 . Set, 2011 a les 09:05 | 00:01:18
per gfigueres a La notícia del dia
2012 reproduccions
Patrimoni, tradició, cultura són alguns dels ítems que transpiren de l'exposició Mirades de Tarragona. Una mostra, on trenta-cinc fotògrafs, exposen la seva visió d'alguns dels indrets més bells i representatius de la província. A l'exposició hi ha algunes imatges de fotògrafs locals. L'associació Tarraco Fotografia és qui organitza l'exposició, que acull el Centre d'Interpretació de la Pesca, que compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

"És una exposició que ens mostra diverses imatges de Tarragona i que està tenint una molt bona acollida. A més, cal tenir en compte que podem trobar treballs de dos fotògrafs locals" va explicar Eva del Amo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

La mostra es va inaugurar el passat 10 de setembre i es podrà visitar fins al 25 d'aquest mes. L'horari és de onze al matí a una de la tarda de dilluns a divendres. Dimecres i divendres per la tarda de tres i mitja a vuit i mitja de la tarda. En cap de setmana, per la tarda de quatre a nou del vespre.


respostes a "Mirades de Tarragona arriba a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 731,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007