Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Exposició col·lectiva de pintors per aquest estiu al CIP

13 . Jul, 2011 a les 09:15 | 00:01:42
per gfigueres a La notícia del dia
1972 reproduccions
El Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) de l'Ametlla de Mar acull aquest estiu, de l'11 de juliol al 2 de setembre, la mostra col·lectiva de pintors. Per tant, ja es pot visitar aquesta mostra que aglutina l'obra de 8 pintors tant locals com de fora del municipi. Això sí tots els artistes tenen un vincle molt fort amb l'Ametlla de Mar i així es pot apreciar amb algunes de les 25 obres que formen part de l'exposició. Una mostra que es caracteritza tant per la varietat temàtica com tècnica de les obres.
L'objectiu pel qual va néixer l'exposició col·lectiva de pintors, impulsada des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, va ser i és proporcionar una plataforma per mostrar l'obra dels artistes local. Des de Cultura s'espera que l'exposició compti amb un alt nombre de visitants.

"Un any més comptem amb l'exposició col·lectiva de pintors a l'Ametlla de Mar que al llarg dels anys ha anat canviant de format i d'ubicació, aquest any la podeu trobar al CIP. Un equipament municipal que l'any passat va rebre més de 4.500 visites i esperem que enguany es repeteixi l'èxit de visites", va explicar Dani Boquera, tècnic de la regidoria de Cultura.

L'exposició, d'entrada gratuïta, es pot visitar d'onze a una i mitja de la tarda de dilluns a dissabte i de quatre a vuit del vespre de dimecres a diumenge.


respostes a "Exposició col·lectiva de pintors per aquest est..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007